Firstcoin klub ili kako postati miljunaš

Ako vam firstcoin prezentacija objavljena u prošlom postu nije dovoljna pogledajte stranicu firstcoin-academy.com za bolji uvid u ovu poslovnu priliku. Tamo imate webinar na engleskom sa objašnjenjem posla, postupak za učlanjenje i kupovinu kriptovaluta na mjenjačnici, biznis prezentaciju, kompenzacijski plan i roadmapu projekta, a što me najviše veseli – link sa coinmarketkapa koji pokazuje lagani ali konstantni rast naše valute zvane FRST. Dakle osim što je posao dobro zamišljen, firma se trudi i da ga što bolje objasni potencijalnim članovima. Moguću zaradu koja se u kompenzacijskom planu vidi na slikama ja ću ovdje opisati rječima kao odgovor na pitanje: tko želi biti miljunaš?
Firstcoin klub stimulira svoje članove sa dvije vrste bonusa. Bonusi za deponiranje firstcoina na 6 mjeseci su:
1.firstcoin rudarski udio gdje firma isplaćuje 2-8% ovisno o paketu, za razliku od trenutne kupovne cijene i one po kojoj su coini izrudareni, a ona je bila 0,6 $,
2.profit za rast vrijednosti od trenutka kada ih deponiramo,
3.profit od 5% od prometa na bankomatima i
4.eco sharing profit od također 5% gdje se koristi zarada od prometa kompanija koje koriste firstcoine.
Druga grupa bonusa je za promociju firstcoin kluba i tu je prvi aktivni bonus za direktnu preporuku koji firma plaća jer nema vlastitih troškova za reklamu. Znači od svake kupovine osobe koju upišemo isplaćuje nam 10%.
Dalje određeno je da će se obračun za zaradu u dubinu raditi po binarnoj strukturi što znači da se isplaćuće 5,8 ili 10% od prometa slabije strane.
7.bonus je 5% od ukupnog prometa kompanije za što se treba kvalificirati kao i za posljednji, matching bonus od 5% u 5 generacija.
 

frst_xx
 

Na gornjoj slici su prikazani paketi i pripadajući bonusi, a kupuju se za dolarsku protuvrijednost u FRST-ima koje prvo zamijenimo na mjenjačnici. Vidi se kako bonusi rastu, ali svi paketi imaju direktni bonus od 10% tako da možete počet zarađivat i sa najmanjim paketom. Za binarni bonus se kvalificirate ako imate 3 direktna člana od kojih jedan treba biti u jednoj, bilo kojoj grupi, a druga dva u drugoj. Gleda se postotak prometa slabije strane, a od trećeg paketa nadalje on iznosi 10%. Za ATM i Eco sharing pool bonus dobivate od business do vip paketa 1 – 30 dionica. Za sljedeći, pool bonus se kvalificirate tako da nakon svakih 600$ prometa u prve četiri generacije dobivate po jednu dionicu, a klub dijeli 5% proporcionalno prema njihovom broju. Za 5% matching bonusa trebate imati u prvoj generaciji 3 pool člana, s tim da je bar jedan na jednoj strani. Zatim se ovaj broj povećava, uz uvjet da ih je bar pola na jednoj strain, do 72 člana i 25% bonusa koji se isplaćuje svaka dva mjeseca. Za ostale bonuse isplata je dvaput mjesečno.
Iz ovoga se vidi da se mrežom može zaraditi lijepi iznos, ali ima jedno ograničenje koje je firma uvela da bi osigurala trajnu likvidnost. Direktno se može isplatiti 60% ukupnog bonusa a 40% ostaje zaključano dok se ne sponzoriraju novi partneri sa tolikom količinom coina.
Ako sada pretpostavimo da netko ne želi radit mrežu pogledajmo koliko bi zaradio nakon šest mjeseci sa paketom od 1200$ uz uvjet da je rast firstcoina 10% mjesečno. Ovo nije neralno jer je on za prva tri mjeseca bio veći od 50% i FRST trenutno vrijedi oko 3,5$. Dakle uz 4% rudarskog bonusa to bi iznosilo 120% od čega se odmah može isplatiti 72% ili 864$, a ukupno 2064$. Vi sad zaključite dali se za ostatak od 576$ isplati malo potruditi prenijeti dalje ovu informaciju do nekoga tko će kupiti treći paket od 600$ s kojim bi zaradio svojih 90% profita.
 

Ako se pitate, dobro, ali kako do miljuna, trebate znati da je to oko 150000$. Toliko se može zaraditi uz jedan ne baš ambiciozan plan da u godinu dana svaki mjesec nađete samo jednog člana koji će kupiti paket od 1200$. Ako to uradi svaki sljedeći član vi bi imali mrežu od 2303 člana što samo za direktni i binarni bonus daje zaradu od 133000$, dok rast cijene od 8% mjesečno ovaj iznos udvostručava. A zašto bi svatko to htio uraditi već sam opisao gore. Samu matematiku ostavljam za članove na edukacijskim webinarima gdje učimo kako se radi posao.
 

Da bi nekoga uvjerili da je ovo moguće trebate prvo sami vjerovat u ovu priliku jer inače nikakvi račun ne pomaže. A da bi prije povjerovali pogledajte ranking kluba na Alexi i cijenu frsta na coinmaktetcapu. Zapravo bi bilo najbolje da ovu stranicu stavite u favorite pa svaki dan pogledate rast valute i izračunate koliko ste izgubili neulaganjem.
Za dobiti link, i mene za sponzora, možete poslati komentar ili se prijaviti na pretplatu stranice desno, naravno besplatnu, koja bi vam u tom slučaju bila korisna, a kome je to previše posla može samo kliknut ovdje.

Add a Comment