Firstcoin forum

Par mjeseci nakon deponiranja sredstava u firstcoin klubu možemo prokomentirat kako se razvija situacija sa ovim projektom. Dok neki pišu da je scam, ovi drugi pametniji ulažu, a prvi među njima su već vratili ulog i to sa debelom zaradom, bez da su morali u ovo uvlačit veliki broj ljudi. Sve će vam biti jasnije ako pogledate donju sliku koja pokazuje rast firstcoina u prvih šest mjeseci.
 

frs_64

 

Točno je da je tome jako pomogao i rast bitkoina, ali koga briga kada dobije 14 uloga i to bez bonusa za ijednog referala. A koliko se tek s njima može zaradit o tome sam već pisao ovdje. Što se moje zarade tiče uloženih 600$, odnosno 180 frsta kod cijene od 3,3$ trenutno vrijedi 3060$ i na to dobijam mjesečno 3% ili 5 frsta kamate. Plačenih direktnih članova imam samo dvoje, što je vjerovatno malo, ali će biti drago onima kojima se ovaj projekt ne sviđa. Inače sa ovih prostora još nemam člana iz Crne Gore i Slovenije. Dok mi je za Crnogorce to i logično jer su nešto inertniji, ne znam zašto su se Slovenci uspavali, nije valjda radi Piranskog zaljeva.
 

frst_73

 

Moram spomenuti i dva problema koja su malo usporila rast ovaj mjesec. Prvo je na coinmarketcapu iz još nepoznatog razloga nestao podatak Circulating Supply o broju coina u opticaju. Kako on utiče na Market Cap, pošto se množi sa cijenom, a na temelju njega se određuje ranking, frst je pao sa 20. na iza 900. mjesta. Skoro bih mogao reći da mi je drago da rast malo uspori jer bi inače kraće trajao period moje dobre zarade. Ipak ovaj podatak je dostupan na worldcoinindex.com i iznosi 13,5 miljuna što znači da smo još daleko od 110 miljuna. Članovi se i dalje dobro upisuju i njihov broj je prešao 170000, a broj zemalja 180. Trenutna cijena frsta je oko 17$, nakon što je prošli tjedan bila pala na ispod 14$, dok je trajala ona zbrka sa bitkoinom uzrokovana tehničkim problemima.
U međuvremenu se sređuju pravne stvari u vezi uvođenja bankomata, dok neke firme prihvaćaju plaćanje u firstcoinima. Za 02.12. je predviđen skup u hotelu Hilton na Tajlandu gdje će se dodijelit nagrade iz programa SUPERDAY COMPETITION članovima koji su zaradili najviše firstcoina. To je prvo veće međunarodno okupljanje, dok je 10.12. u Beogradu održana prva regionalna info konferencija.
Sad koristim priliku da pozovem sve zainteresirane na hrvatsku premijeru iste koja će se održati u Zagrebu 17.12.2017. pod nazivom: Kriptotržište i frstcoin kao prilika za profit. Događaj počinje u 12 sati u hotelu Panorama i za besplatan ulaz se trebate prijaviti. Ovdje ćete se moći uvjeriti u realnost projekta pošto se sukladno interesu mogu pojavit vodeći ljudi kompanije. Zato imate dovoljno vremena ukoliko ste zainteresirani da pozovete svoje prijatelje i ponudite im ovu priliku za zaradu. Oni će vam biti zahvalni na tome, a ako to ne učinite moguće je da će im ponuditi netko drugi. To je prilika i za one koji sumljaju da potvrde svoja stajališta, pa su i oni pozvani.
 

frst_79

 

Za sva pitanja i komentare sada ću omogućiti raspravu koju sam bio isključio jer mi je pošta bila zatrpana sa spam materijalom raznih botova. Ako to budem morao ponoviti predlažem zainteresiranima da se upišu u klub preko ovog linka. Tako možemo nastaviti komunikaciju bez obaveze za ulaganjem ili davanjem osobnih podataka.

Add a Comment