Redizajn stranice

Iako sam to mogao napravit i ranije vrijeme je za redizajn stranice. Ona je u početku bila zamišljena kao pregled većine internetskih poslova za zaradu. Ja sam kroz objave prolazio i postepeno odustajao od više njih jer me nisu zadovoljili. Naišao sam i na razne stranice koje su ih bolje obradile da bi im ja bio neka konkurencija. Također se to gradivo pokazalo preopširno, a osim toga razvrstano je u razne forme kao što su forumi, monitori, liste, revizije, blogovi. Kako sam se bazirao na moja iskustva sa manjim brojem poslova kojima sam se bavio, glavnina sadržaja mi se nalazila u objavama. Zato sam sadržaj ostatka menija, a koji više nije ni aktualan, izbrisao i ostavio na njega podsjetnik u opisu stranice.
Postoje razni internet poslovi na kojima se može nešto zaraditi. Postoje i oni na kojima se može izgubiti, a nekad su to i isti. Postoje i razne stranice na kojima se možete o njima informirati o čemu sam već pisao, a ovdje ću ukratko navesti glavne načine:
PPC ili plaćanje po kliku je model koji se koristi za upućivanje prometa na web stranicu oglašivača u kojemu on plaća vlasniku stranice na kojoj je oglas nakon što je na njega kliknuto, a oni onda plaćaju neke sitne iznose svojim klijentima koji su klikali.
MLM ili mrežni marketing predstavlja sustav u kojem tvrtka svoje proizvode ili usluge prodaje putem preporuke od strane samostalnih distributera, pri čemu su obično oni također kupci, i za to isplaćuje određene naknade.
Kao freelancer možete honorarno raditi povremene poslove za razne poslodavce a to je najčešće pisanje, prevođenje, lektoriranje, programiranje, web i grafički dizajn, videoprodukcija, konzalting, planiranje i slično.
Forex je globalno tržište gdje možete trgovati valutama a na internetu se obavlja putem platformi za trgovanje.Također je moguće trgovati i sirovinama te dionicama firmi i drugim vijednosnim papirima.
Webshop je stranica pomoću koje možete prodavati svoje ili tuđe proizvode za neku proviziju.Obično sadrži katalog proizvoda koji se mogu dodati u košaricu, nakon čega slijedi proces naplate putem kartica,bankovnih naloga ili online računa.
U posljednje vrijeme se je aktualno ulaganje u kriptovalute, postojeće i one buduće putem ICO ponuda ali su to dosta rizične aktivnosti.
Na svim poslovima koje radite za drugoga postoji realna mogućnost da ne budete isplaćeni, a neki su prevare u startu kao većina binarnih opcija ili hyipovi, pa se trebate dobro informirati prije nego u njih uložite svoj novac.
Za one koji su na početku pretraživanja interneta u potrazi za mogućnostima zarade koje nudi, odnosno ne znaju što uopće tražiti, preporučam ovu objavu u kojoj sam o tome pisao.

Add a Comment