{"message":"Document not found."}{"message":"Document not found."} Kvalifikacija za zaradu – INTERNETZARADAIJA.COM

Kvalifikacija za zaradu

Evo pojavio se prvi problem na mome očekivanom putu prema bogatstvu. I to već drugi dan. Naime nisam se kvalificira za današnje surfanje, a jučer sam se takoreć presurfa. Dakle nakon šta sam shvatio postupak broj klikova mi se povećavao i mislio sam da će se zaustavit na deset, koliko je dnevni uvjet. Kad ga je prešao mislio sam da može narast maksimalno do dvadeset, jer ne znam kako računaju vrijeme ili da se može nadoknadit prethodni dan. Kod klika dvadeset i jedan sam se vratio na komandnu ploču i vidio da imam jedanaest neiskorištenih kredita. Onda sam se sjetio da sam to negdje pročitao kao opciju gdje se može zaradit emitiranje oglasa međusobnim pregledavanjem između članova. Jučer sam također primijetio da brojač, dok je radio, odbrojava nešto preko 23 sata unazad i sada je ona opaska od deset minuta prije isteka roka imala smisla. Ali ja ipak danas nisam stigao surfat, iako pretpostavljam da sam nešto sitno zakasnio. Naime sinoć sam završio s radom oko 10 sati ali sam zadnja dva sata radio nešto drugo, na što sam danas zaboravio, pa mi je današnje uključivanje oko 9 vjerovatno ispalo sat kasnije umjesto sat ranije. U svakom slučaju ubuduće trebam vodit računa o ovome da ne bi bespotrebno preskaka dnevnu zaradu.
Ni nakon tri dana brojač mi se još nije pokrenuo pa sam uputio sponzoru pitanje, kad već postoji ta opcija u programu. Nakon toga sam išao pogledat na Google dali o tome šta piše i naišao na exyu forum gdje jednome članu također nisu aktivirali račun pa mu je predloženo da kontaktira support, uključi se u facebook grupu, ispravi ime sa našim slovima s kvačicama i slično. On se njima uporno javljao pa su ga aktivirali. Dok sam razmišlja dali da i ja pošaljem sličan zahtjev još sam malo prošvrlja po komandnoj ploči pa naišao na cash linkove kojima nisam znao tačnu funkciju. Onda sam otišao na već spomenute tutorijale i saznao da se s njima zapravo zarađuje. Naravno logično je da cash znači neku lovu ali je bitna razlika dali se ona daje ili uzima što je tek trebalo otkrit. Vidio sam da se traži potvrda ali sam prvo htio utvrdit šta tačno treba radit da bi zna jeli mogu ispunit tu obavezu. Našao sam objašnjenje koliko dugo treba gledat koliko oglasa samo šta ih više ne mogu otvorit nakon šta sam se maknuo sa te stranice. Ovde bi mi mogao bit problem, jer sam to pročita i na forumu, šta se izgleda oglasi pojavljuju u određeno vrijeme kad ih treba pogledat, šta znači da bi trebalo dosta visit na stranici, a to nisam uvijek u mogućnosti. A tražeći više informacija o cash linkovima sam pročito da treba prosurfat deset oglasa da bi se kvalificira za daljnje klikanje. I stvarno kad sam to odradio uključio mi se tajmer. Iako sam sad naučio kako ovaj dio funkcionira, počinje mi sve pomalo ić na živce jer se tako sporo odvija. Dakle ja sam čekao neki uvjet za paljenje tajmera da mogu surfat potrebne dnevne oglase, a on je bio da if surfam prethodno. Pa se ja pitam ako mi trenutno nije trebalo još neiskorištenih kredita, koji se dobivaju za nekvalificirano surfanje, dali je bilo logično da ne surfam ili sam ja glup. Ili je to trebalo dosad shvatit ili pročitat, svejedno, uglavnom danas sam želio počet reklamirat program preko neke svoje stranice a opet sam se bavio drugim poslom. I sad kad se sjetim onog newslettera o postavljanju posla za 48 sati, meni je prošlo već toliko dana i u dva programa sam upisao samo sebe.
Kad sam sutra otvorio Trafficmonsoon stranicu vidio sam da mi je brojač povećao sate na 36, odnosno pomaknuo kvalifikaciju za dan kasnije. Znači i to može, samo da se ne bi ponavljalo ili povećavalo. Također sam vidio reklamu na prvoj strani, koje su vjerovatno po posebnim cjenicima što je u redu, dok kod Clickintensityja toga uopće nema pa on zbog toga, kao i drugih stvari, baš i ne obećava.

One comment

Add a Comment