{"message":"Document not found."}{"message":"Document not found."} Još PPC stranica – INTERNETZARADAIJA.COM

Još PPC stranica

Spomenuti exyu forum sadrži nadam se friške informacije o stranicama za klikanje. Zapravo nailazim na sve više ovakvih buxeva, jer im s tom rječju najčešće završava naziv, pa mi se čini da svako ko malo drži do sebe, odnosno zna nešto o ovom poslu, ima bar jednu svoju. I sve su varijacije na istu temu: nude pakete za oglašavanje, zaradu za preglede po sličnim cijenama, dijeljenje prihoda od najčešće 20% i uz to preporučuju da potražite referale. Dosta ih ima brojače ukupnih i dnevnih članova te isplaćenog iznosa, što je simpatično ako brojevi rastu, i sugerira da stranice imaju sličan kod. Vjerovatno im programeri pri izradi daju popust na količinu. Možda i meni za neko vrijeme padne na pamet da pokušam napravit svoj bux. Naime ozbiljnije zarade dolaze tek kad drugi rade za tebe, bilo ovako ili preko referala. Ja sam u početku namjeravao jedan ovakav posao predstavit na svojoj stranici temeljito i precizno, kao u nekim pregledima, obično pod nazivom review-scam-or-legit, što je i dalje opcija. Međutim svi se većinom mogu opisat kroz nekoliko parametara kao na netbusinessrating.com i pitanje je dali se isplati trošit toliko vremena na to. Tako sam naišao na stranicu emoneyspace.com. Tip se upisa u valjda dvadesetak PPC-a, da bude jednostavnije pod istim korisničkim imenom, upotrebio male kvadrataste banere koje one većinom nude gotove, i složio ih kao u tablicu, a ispod nanizao slike s uplatama. I to je postavio mukte preko wix stranice koja nudi takvu opciju. Praktično i brzo a ja se pimplam danima sa dvi bez rezultata. Naravno ne znam kakav je njegov rezultat, ali sigurno ne može bit lošiji od mog.
Zato je došlo vrijeme da se upišem u još poneki PPC program. Na netbusinessrating je trenutno prva CdClicks ali ima premalo članova, na PayPalu je gdje neman otvoren račun i isplaćuje u eurima, pa ću je ostavit da malo ojača. Sljedeća stranica Expesspaid mi se svidila: odma na prvoj strani se nalazi plan zarade sa više opcija učešća, ima oko 250000 članova čija je zarada više nego dupla, prikazana je isplatna lista i omogućuje plaćanje preko Payze. Mislim da sad ne bi treba danima razmišljat gdje se uključit nego se probat upisivat tempom s kojim mogu pratit posal. Međutim ovde vidim problem što je oglašavanje moguće jedino fiksnim oglasima koji su relativno skupi, odnosno 25$ dnevno, pa bi se isplatilo uz veću količinu proizvoda. Zato sam našao više stranica kao ova gdje su linkovi autora za razne PPC stranice složeni u tabeli sa osnovnim podacima. Jedan je na spinmytraffic.com ponudio zajedničku preplatu preko rotatora šestorici za skupi mjesečni oglas kod ClixSese. Dakle sigurno se na Eksprespaidu neću oglašavat, bar dok ne budem član više programa, ali ću se priključit kao slobodni ili s nekim jeftinijim paketima za koje sad ne znam čemu služe. Ovde je čak ograničen broj referala pa zato nemojte nagrnut da se preko mene uključujete. Za reklamiranje mogu upotrebit jednu drugu jeftiniju stranicu.
Na kraju priče opet dilema. Kako kroz glavni meni nije bilo nikakvih uputa o funkcioniranju Expresspaida na dnu stranice sam našao dodatni sa uvjetima korištenja. Dosta su strogi u smislu jedinstvenosti računa i dozvoljavaju surfanje s jednog IP mjesta u 24 sata pa ću još vidit dali mi se isplati riskirat nenamjernu grešku, pošto radim sa dva laptopa. Ili se poznavajući moju uspješnost ipak ne moram bojat da će me isključit sa puno referala.

Add a Comment