{"message":"Document not found."}{"message":"Document not found."} Jeftino oglašavanje – INTERNETZARADAIJA.COM

Jeftino oglašavanje

Prvo sam primijetio da mi stranica ne učitava oglas Trafficmonsoona ali sam mislio da je to trenutni problem. To se dogodilo i dva dana kasnije kada sam pokušao tamo pogledat nešto u vezi jedne kampanje. Onda sam otišao na stranicu webdownnow.com i vidio da je ovaj program vjerovatno završio jer se već dva dana ne može učitat. Ne znam dali je to definitivni kraj jer je već jednom imao probleme sa isplatom ali u svakom slučaju ne bi bilo pametno više u njega ulagat i ako se vrati. Osim što je potreban znatan ulog da se osjeti neka zarada, ovo je ponzi shema iako se vlasnik na facebook grupi jako trudio dokazat suprotno. Uz to su bili smanjili dužinu oglasa a povećali omjer na 1:3, pa se stranica za 5 sekundi jedva uspijevala učitat. Sa malim ulogom ili bez njega se nije isplatilo gubit vrijeme za dobit tako slabu kvalitetu posjete. Tako više nema potrebe za pregled programa sa preporukom izbjegavanja. Mogu reći da sam i ja s njim izgubio gotovo cijela dva dolara emoji_u1f600, a koliko sam morao klikat za to zaradit. Priču o Trafficmonsoon-u ću završit viješću da je američka vladina agencija SEC zatvorila firmu zbog sumlje u prevaru tešku 200 milj.$, pa je stvar završila na sudu o čemu možete čitat ovdje.
Radi povećanja prometa bilo bi se korisno reklamirat na što više mjesta, a sa što manje potrošenog vremena na skupljanje kredita. Ono što je problem kod ovoga je da većinu reklama koje ja gledam promatram kao priliku za zaradu koja može bit korisna. Moglo bi se kazat da stranice dijelim u tri grupe: one koje me ne zanimaju kao web shop, turizam ili ulaganje u nekretnine ubrzo zatvorim. Programe koji su duplikati nekih već poznatih stvari koje bih mogao koristit kraće pogledam i memoriram za kasnije, a to su najčešće razne ppc stranice, blogovi o marketingu i slično. U treću grupu spadaju nove, različite ideje, pa nastojim istražit na kom principu ti programi rade i koliko su aktualni. Kako sam se zadnjih dana upisao na par mjesta, a osim što svi imaju bar jednu šifru i korisničko ime koje zapisujem u posebnoj tablici, treba bi vodit evidenciju o tome šta gdje reklamiran zbog statistike kampanja. Sređujući tablicu našao sam podatak da sam već prijavljen u sitesmatrix što sam zaboravio i od kojega sam bio odustao. Gledajući mu ponovo karakteristike, iako je dodatno pao na alexi, našao sam da za razmjenu uopće ne treba klikat, nego je dovoljno na stranicu stavit njihov baner. Zapravo sam bio znatiželjan kako ta razmjena izgleda jer na njihovoj stranici gotovo da i nema oglasa. Svako treba opisat svoju stranicu kraćim tekstom, stavit link te odabrat djelatnost i veličinu banera. Kad postaviš njihov možeš uplaudovat svoj ili više njih u 4 ponuđene dimenzije. Baneri se izmjenjuju kod svakog učitavanja stranice člana i nema naznake da je to uradio sitesmatrix. Možda povremeno ubace njihovu reklamu, ali to nisam vidio niti je bitno. Tako sam saznao kako to funkcionira osim učestalosti pojavljivanja moga banera što ovisi o broju članova i učitavanja.
Pronašao sam još jedan način za besplatno reklamiranje na stranici cashinonbanners.com. Ovdje je prikazano 6+2 oglasa koje morate pogledati bar 5 sekundi i zatim stičete pravo na upis. Tada se vaš se oglas prikazuje na prvom mjestu vaše CIOB stranice. Dovođenjem članova vaš se oglas pomiče na drugo mjesto stranice svakog novog člana. Kad oni dovode nove članove oglas se spušta do 6 razine i prikazuje na svim njihovim stranicama. Preporuča se da svatko dovede po 10 članova čime bi se oglas na kraju prikazivo na miljun stranica. Trenutno ima 39000 članova što znači da je prosjek malo ispod 6. Dodatna dva oglasa su za nadograđene članove i prikazuju se češće. Uplata od 10$ ide direktno članovima, od toga 2. i 4. razina plaća vašeg referala a ostali vas.
Dali netko želi isprobat funkcioniranje ovog programa za besplatno oglašavanje klikom na donji baner?

 

Add a Comment