{"message":"Document not found."}{"message":"Document not found."} Bitkoin stranice – INTERNETZARADAIJA.COM

Bitkoin stranice

Dok sam na scamadviseru provjeravao povjerenje u postotcima jedne web stranice kojoj ću se kasnije vratit primijetio sam da ima dosta komentara. Nekoliko prvih se nije odnosilo na nju nego su jednostavno preko referalnih linkova reklamirali neke druge. Iako komentare nisam čitao izgleda da su ovdje ljudi našli zgodno mjesto za besplatni marketing, jer ih ne banuju, pa to većina koristi. Kako u tim linkovima prevladava riječ bitcoin u raznim verzijama otvorio sam jedan. Stranica aimbtc.com bavi se ulaganjima u bitkoine, ima dobar rang na alexi, rastući oko 20000, ali samo 35% povjerenja. Da bih mogao nastavit priču citirat ću prvih nekoliko rečenica sa wikipedije pošto je tamo lijepo objašnjeno što je bitcoin.(0001)

„Bitcoin je decentralizirana, distribuirana, anonimna platna mreža, a ujedno i virtualna valuta koju ta platna mreža koristi. Bitcoin platna mreža funkcionira pomoću kompleksnog algoritma. Transakcije u mreži Bitcoin (s velikim B) se bilježe u javnoj knjizi (popisu transakcija) koristeći vlastitu valutu, koja se također zove bitcoin (ali s malim slovom b). Plaćanja se provode na principu peer-to-peer mreže, bez središnje institucije ili jednog administratora. Novi bitcoini dodjeljuju se kao nagrada za obradu transakcija korisnicima koji nude svoju računalnu snagu za provjeru i spremanje uplata u javnoj knjizi. Ovi pojedinci ili tvrtke uključuju se u aktivnosti održavanja Bitcoin mreže (tzv. rudarenje) u zamjenu za transakcijske pristojbe i novonastale bitcoine. Osim rudarenjem, bitcoini se mogu kupiti novcem (u kunama, eurima, dolarima ili bilo kojoj drugoj valuti) ili se dobivaju u zamjenu za proizvode i usluge. Korisnici mogu slati i primati bitcoine elektroničkim putem za neznatnu naknadu pomoću računalnih programa (tzv. novčanika), koji se mogu nalaziti na osobnom računalu, mobilnom uređaju ili na internetu kao web aplikacija.“
Dakle novi bitkoini se dobivaju rudarenjem koristeći snagu računala, pa se tu otvara prilika da neki nude ugovore sa kojima se može ostvarit zarada. Područje je ponešto apstraktno pa stvara plodno tlo i za neke muljaže. Kad sam otišao pogledat reviziju naišao sam na stranicu sa listom prevara. Nećete vjerovat da je popis sadržavao oko 70 listova scam stranica pisanih fontom 10. Očito su bitkoini popularni pa sam dobio želju da se i ja sa ovim pozabavim. Pročitao sam FAQ za aimbtc da vidim što mogu očekivat i nije izgledalo loše. Nude dugoročno ulaganje koje se može bilo kad povuć, ali uz naknadu od 5%. Minimalni polog je 0,001 bitcoin, iznos se dodaje na račun nakon dvije potvrde u bitcoin mreži, a dobit se obračunava svakih sat vremena. Tečaj bitkoina se može pratit na ovom pretvaraču i trenutno iznosi 746$ ili 5000 kuna. Nisam znao kako funkcioniraju ove potvrde u mreži pa sam ovdje našao temeljito objašnjenje. Iznos možete povuć nakon tri potvrde u mreži, minimum je 0,0003, a omogućen je i affiliate program bez aktivnog pologa. Ostala je za razjasnit ova dobit o kojoj ništa ne piše pa bih se mogao uključit da vidim kako to funkcionira u praksi. Značajniji ulog nije potreban, a ovo tržište izgleda dosta likvidno što bi mogao biti jedan od razloga popularnosti. Naime nije potrebno mjesecima čekat neku zaradu kao kod PPC stranica i sličnih stvari. Ali prvo ću trebat otvorit novčanik za bitkoine.

Add a Comment