{"message":"Document not found."}{"message":"Document not found."} Aimbtc – INTERNETZARADAIJA.COM

Aimbtc

Prvi problem se pojavio već kod otvaranja novčanika za bitkoine. Odlučio sam se za electrum koji se primjenjuje za destop i windowse i započeo instalaciju. Ali ona je zauvijek osatala započeta pa mi nije jasno što se dogodilo. Kad je program trebao formirat moj novčanik nestao je sa ekrana što se ne sjećam da sam ranije vidio. Tačno je da bi ovaj novčanik trebao bit skriven, ali dali baš toliko da nema nikakvog traga aplikacije. Pogledao sam u dokumentaciju na stranici i našao da bi trebala biti u app skrivenom folderu. Zatim sam u jednom tutorijalu vidio kako se on traži i otvorio ga, ali unutra su se nalazile samo neke šifre. Zapravo sam tražio exe datoteku za pokretanje programa, ali nje nije bilo. Kako nisam imao ideju što dalje, odlučio sam se registrirat na aimbtc pa ću to naknadno rješavat.
Kod otvaranja stranice aimbtc primijetio sam podatak da je povrat po danu 3,8%. Ovdje je ukupna zarada kompozicija depozita i vremena koju nisam dalje proučavao pošto je glavna slika nakon logiranja kalkulator koji izračunava dobit. Dakle da skratimo priču: nakon deset dana bi od 2 bitkoina trebali zaradit 11, a nakon 100 dana 86. Sada sam htio stavit 100 kuna na račun pa sam pritisnuo gumb “napravi deposit” i pojavila se poruka: pošalji svoje bitkoine na sljedeću adresu. To me je zbunilo pošto nemam još ništa na ovom računu a i kreirani novčanik je nedostupan. Očito da ću morat bolje proučit kako ovo sve funkcionira pa sam našao crobitcoin.com stranicu na kojoj se nalaze upute za početnike. Po njihovoj preporuci sam otvorio novi novčanik Blockchain, koji je web/online namjene, i nadam se da ću s njim imat više sreće. Ovdje takoder možete pratit i kretanja na tržištu bitkoina. Zasad sam, nakon desetoroznamenkaste lozinke i verifikacije mailom, preskočio daljnje korake zaštite računa i krenuo na punjenje. Opet se pojavio kod koji bi trebao nekome dijelit, pa sam na FAQ stranici pročitao da je to adresa koja treba onome od koga ću kupit bitkoine. Dakle on njih meni pošalje na adresu računa, ta se transakcija dodaje u lanac blokova i nakon tih potvrda postane važeća.
Kako mi je sad trebao prodavač koji se može nać na burzi, odlučio sam se prijavit na bitkonan kao jedinu hrvatsku. A pošto je u Splitu u slučaju potrebe mogu i prošetat do tamo. Platforma za trgovanje ima neke sličnosti sa forexovim, može se postavit nalog za trenutnu cijenu ili stavit ponudu sa ograničenjima rasta ili pada pa čekat. Ali za kupnju je prvo trebalo sa mog bankovnog računa prebacit sredstva. Opcija “transfer sa hrvatske banke” je bila najbrža pa sam putem internet bankarstva uplatio 200 kuna na njihov račun u splitskoj banci. To je provedeno odma ali kako je bio petak popodne novac se na mom bitkonan računu pojavio u ponedjeljak. Tada sam za 14$ kupio 0,018 bitkoina koje sam namjeravao stavit na aimbtc račun. Kako sam u međuvremenu čitao o potrebi da se novac zbog sigurnosti drži u walletu, zaboravio sam da se može uplatit direktno sa burze pa sam ga prebacio na blockchain. Tamo mi je stanje odmah proknjiženo ali je iznos bio izbljeđen kao kod neaktivnih opcija. Kad sam otvorio račun nakon par sati to je potamnilo što znači da je transakcija potvrđena. Istovremeno mi titra opcija za sigurnost računa jer ga nisam dovoljno zaštitio. Ova odgoda uplate je ispala dobra jer sam čekajući potvrde na jednom forumu našao više primjedbi u vezi isplate na aimbtc. Iako su postojeći problemi djelomično uzrokovani većim brojem nepotvrđenih transakcija na blockchainu nastalih zbog velikog prometa, stranica je starija od tri mjeseca i čini se da je počela selektivno isplaćivat. A kako je njih trenutno veliki izbor potražit ću neku drugu.

Add a Comment