{"message":"Document not found."}{"message":"Document not found."} Bitsea ili brza lova – INTERNETZARADAIJA.COM

Bitsea ili brza lova

Dame i gospodo imam čast da vam predstavim najnoviji program za brzu zaradu. Odaziva se na ime Bitsea što bi trebalo značit more bitkoina u kojem bi uskoro mogli plivat. Za one koji nisu čuli što je to, ili nisu sa tim radili, preporučam raniju objavu u kojoj sam pisao o ovoj virtualnoj valuti.
Dakle nakon što ste otvorili novčanik i kupili bitkoine na svoj ili moj način,vrijeme je da napravimo neku obećavajuću investiciju. A zašto je ovaj program obećavajući? Zato što obećava kamatu od preko 3% dnevno na vaš depozit. Bitsea Limited je osnovana u GB, o čemu su na stranici dostupni dokumenti, i kako kažu “njihovi vodeći stručnjaci koriste volatilnost bitkoina kako bi tvrtku i vas doveli do uspjeha”. Ponuđena su tri paketa: starter sa dnevnom kamatom od 3,12% i ulozima od 0,001-5 bitkoina, medium sa 3,6% od 5,001-50 bitkoina, i pro sa 5,04% iznad 50,001 bitkoina. Kamata se obračunava na dnevnoj bazi, i preko vikenda, a sredstva od 0,0001 naviše se mogu povuć bilo kad. Također se može povuć depozit ali je naknada 8%. Postoji i affiliate provizija od 5% koju možete predignut ili dodat depozitu. Kad uđete u vaš račun imate uobičajene stavke za praćenje ili obavljanje uplata, isplata, zarade, referala, namještanje postavki, upotrebu banera. Naročito je interesantna zarada koja se obračunava svaki sat pa vam račun stalno raste. Ako je nekome još nešto nejasno to može pronać u sekciji FAQ, na primjer možete otvorit samo jedan račun. Jedino što nisam provjeravao je kako djeluje stavka compounding. To bi trebalo biti neprekinuto ukamaćivanje koje nešto povećava konačnu zaradu, a ovdje je ostavljeno kao opcija, pa se možete vi s tim igrat. I to je sve narode, krenite zarađivat.
Treba još napomenut da je stranica u funkciji tek koji dan pa još nema problema sa likvidnošću. Zato požurite sa uplatom na Bitsea.biz, a tko je sumljičav može uložit 0,001 bitkoin što iznosi pet kuna. Ako me pitate koliko je ovo sigurna investicija mogu kazat iznad 50%. Za mjesec dana ćete zaradit ulog, ali nemojte pretjerivat s njim, uložite koliko možete izgubit. Nakon mjesec dana će vjerovatno sigurnost past ispod 50%. Kome je ovo predugo čekat uvijek može odigrat na kladionici koeficijent 2 i sutra saznat rezultat. Ili može otić na ovu stranicu, da bi to dobio preksutra, ako mu izgleda sigurnije. Ovdje s istim ulogom ipak možete zaradit više na temelju referala. Nemojte zaboravit da je ulaganje u svaki posao rizik, ali ću ponovit raniju izjavu da je najveći rizik ne riskirat.
Na kraju bih objasnio postupak uplate za novajlije. Slanje bitkoina se nešto razlikuje od slanja novca, zapravo na početku sam imao utisak da je stvar okrenuta naopako. Prvo treba otić na na mjesto na koje se bitkoini šalju gdje program izbaci adresu u obliku šifre. Tada se ode u novčanik u kojemu su sredstva i bira opcija send gdje se upiše ta šifra i iznos koji se šalje. Nakon vaše potvrde provodi se transakcija pod novom šifrom i nju treba nekoliko puta potvrdit u mreži da postane valjana. Na blochchainu tako možete dobit uvid u karakteristike svake transakcije kad iza adrese https://blockchain.info/tx/ upišete odgovarajuću šifru.

Add a Comment