Kako postaviti svoj online business

Iako sam o ovome već pisao želim vam pokazati kako možete postavit kompletan online biznis na internet nakon što sam to isprobao. Naravno ovo je opcija za one koji sami žele ponudit neki svoj material za download, jer inače mogu prodavat i preko clicbanka vlastiti rad ili radit za nekoga affiliate. Obe ove mogućnosti su jednostavnije, jer se ne morate zamarat tehničkim stvarima nego dobijete link, pa pažnju možete usmjerit na prodaju. Ovdje ćete dobit skriptu, koja dosta toga radi za vas , ali je trebate modificirat svojim podacima. Iako se slične stvari plaćaju, i to ne simbolično, ova je potpuno besplatna. A ako ne znate ili ne želite gubit vrijeme na njeno postavljanje omogućena je instalacija od strane vlasnika za 30$. Ali kako sam kaže to nije raketna znanost pa uz malo truda ovo može većina riješit.
Dakle ako nemate još ništa prvo trebate izabrat hosting, odnosno server gdje će se vaša stranica prikazivat. O tome sam već pisao na početku bloganja, a sada ću samo dodat listu od 10 jeftinih i popis od 500 najboljih po Alexi. Moj je mene u prvoj godini koštao manje od 3$ mjesečno skupa sa domenom i nisam imao primjedbi. Također možete izabrati i neki potpuno besplatni kao wix, ali tu niste slobodni kod izbora domene. Slobodnu domenu možete birat sami, na primjer ovdje, ili dati programu da vam je izabere po ključnoj riječi.
Nakon ovoga je potrebno napravit bazu podataka, upisat svoje podatke u connectdb.php fajl i postavit ovu skriptu pod nazivom OTO List Builder na server, što sam opisao u ovom postu. Skripta sadrži uputstvo kako je namjestit da za vas obavlja posao, ali vi trebate osmislit sadržaj za dar i proizvod koji nudite. Moj dar će također biti ova skripta za biznis koja služi za gradnju liste. Dolje možete vidit izrađeno tijelo poklon stranice i opcije za izradu, ja sam upisivao izvorni kod pod tools .
 

kairos_rank

 
U nastavku sam koristio opciju insert za umetanje slike koja pokazuje sve funkcije skripte. Kao što vidite ona sadrži autoresponder za automatsko odgovaranje na mailove, mass mailer za brzo slanje mailova svim pretplatnicima, jednokratnu ponudu za prodaju po povlaštenoj cijeni, ujedno je affiliate program, te ima mogućnost uređivanja banera, mailova i liste. I sve ovo je ponuđeno potpuno besplatno. Ovaj put vi dajete pretplatnicima 100% zarade, a listu koristite za neku sljedeću ponudu. Ispod tijela se nalazi poziv na akciju koji možete dopunit na isti način. Poziv na akciju će na stranici ući u formu za upis maila pretplatnika, a na dnu se nalazi vaš pozdrav i potpis.
 

kairos_rank

 
Na prodajnu stranicu sam stavio ponudu za postupak KAKO UDVOSTRUČITI ULOG ZA 32 DANA koji se provodi u 4 koraka a možete ga dobit za samo 1$.
 

kairos_rank

 
Ispod je forma za narudžbu koja vas spaja na PayPal račun preko kojega se odvija isplata. Tko ga još nema može ga otvorit prema ovim uputama.
 

kairos_rank

 
Uređivanje mailova je jednostavno, a dolje možete vidit kako se u autoresponderu namješta slanje poruka po danima.
 

kairos_rank

 
Nakon ovoga sam napravio upload skripte dara u zip formatu, a specijalne prodajne ponude u html-u jer samo prikazuje link.
Od hosting podrške sam zatražio da mi postave cron posao a u međuvremenu ću ručno slati mailove pretplatnicima, ako ih uopće bude. Zato bi sljedeći korak trebala biti nekakva kampanja za povećanje posjete.

 

BESPLATNU SKRIPTU ZA POKRETANJE ONLINE POSLA MOŽETE DOBITI KLIKOM NA :


kairos_rank

Add a Comment