{"message":"Document not found."}{"message":"Document not found."} Netbusinessrating pregled – INTERNETZARADAIJA.COM

Netbusinessrating pregled

Prije samog ulaza u komandnu ploču Netbusinessrating.com ili nbr stranice, kao člana evo nekih općih podataka. Interesantan je natpis: ”Ne, internet vas neće obogatit u 24 sata” , za koji ja naravno znam da vrijedi, a mogao bih ga čak preformulirat u mjesece. Međutim također znam da bi se za par mjeseci moglo nešto počet zarađivat ako se naiđe na prave informacije. Ova stranica bi svakako mogla ponudit tako nešto jer je podijeljena na 6 glavnih kategorija koje obuhvaćaju sve vrste online zarade: nagrađivane stranice, rad kod kuće, monetizaciju publike, investiranje, rentu s prodajom i kockanje. Na početnoj stranici o svakoj kategoriji piše ponešto, a sami trebate odlučit što vam najviše odgovara. Poanta je da možete zaradit neki dodatni prihod, ali se treba čuvat stranica koje puno obećavaju jer ima samo 5% legalnih.
Kad uđete u svoj račun prva stavka je new feed gdje se nalazi moja vremenska crta slično facebooku. U njoj su postovi izvjesnog korisnika elshana kojega sam odabrao kad mi je kod upisa ponuđeno slijeđenje. Odabrao sam ga jer je imao najviše sljedbenika, ja naravno nemam još nijednog. Zatim slijedi globalna vremenska crta gdje korisnici obično stavljaju dokaze isplate, a postoji rubrika gdje to objavljuje sama nbr stranica. Posljednja stavka je promjena statusa praćenih stranica kojih ukupno postoji 6: legit, promising, new, doubtful, scam i closed, mislim da ovo ne trebam prevodit. Promjene se događaju nakon što administrator dobije nove podatke a najčešće se radi o plačanju.
Moj profil kao druga stavka sadrži dashboard u kojem se nalaze četri ploče različitih boja, a prva je kreirane revizije. Tu su navedena uputstva za pisanje i način kako se dijele bodovi odnosno čipsovi, ja sam ih dobio 60 za reviziju i ispravak. Oni se mogu zaradit ili kupit a koristite ih za oglašavanje svojih linkova nakon što vam istekne sedmična rezervacija zarađena pisanjem revizije. Ostale ploče su komentari kojih još nemam, sljeđenje i vlastiti linkovi gdje se može s njima upravljat. U mom statusu je prikazano kako poboljšavate svoj položaj sa većim brojem revizija, komentara, linkova i sljedbenika. U toplinku možete dodati do pet url adresa i banera za svoju promociju. U profilu još možete modificirat svoj račun i aktivirat praćenje promjena mailom.
Posljednje tri stavke su doprinos, moj posao i bonus.U doprinosu se ponavljaju uputstva za prezentacije i komentare, dok za pisanje članaka treba dozvola administratora. Moj posao sadrži upravljanje čipovima, uskoro dostupne linkove i aukcije. Na njima se možete natjecat za zauzete linkove jer oni na boljim pozicijama omogućuju veće šanse za dobivanje referala.
U drugom meniju na dnu stranice se nalazi FAQ gdje je u detalje objašnjeno kako sve funkcionira, zatim lista s kategorijama i podkategorijama kojih ima veći broj i konačno lista revizija po abecedi. NBR sadrži ukupno 89 rang listi, preko 14000 revizija i ma više od 73000 članova. Samo PTC stranica ima 7000, a ostalo mi je nejasno kako rade poredak, vjerovatno po nekakvom bodovanju. Jedina zamjerka im je što se uvijek ne poklapa rang nižih stranica iz liste i oznake koja je predstavlja, zašto bi razlog mogao biti česte promjene. Na kraju bih napomenuo da postoji veći broj stranica koje imaju samo početne nbr revizije i slobodne su da ih prezentirate i zaradite reklamne linkove.

Add a Comment