{"message":"Document not found."}{"message":"Document not found."} Skyway Capital crowdfunding – INTERNETZARADAIJA.COM

Skyway Capital crowdfunding

Onaj tko sad čita ovu objavu, a navraćao je već na stranicu, sigurno se pita što se to dogodilo da učitelj ponovo piše. Znam da mi nećete vjerovat ali nekakva zarada je počela stizat. Zato sam objavu koja je dosad bila na početku i izazivala sumlju u mogućnost zarade premjestio na dno. Sami prihod zasad nije nešto čemu bih se trebao posebno radovat nego me veseli potencijal posla. Nakon raznih programa koje su samo djelovali stvarno ovaj to uistinu je. Na njega sam naišao na facebook grupi posljednje propale stvari, više nije bitno koje, i naravno svrstao ga u istu kategoriju. Nakon poslušanog webinara, a koji se održavaju redovito na više jezika, sam zaključio da Skayway ipak nije prevara kao sve do sada viđeno. Naravno ne postoji posao koji ne može iz nekog razloga propast ali ovaj to nikako ne bi trebao zbog sebe samog. Dakle o čemu se tu zapravo radi?
Prije više od 30 godina bjeloruski je inženjer Anatoliy Yunitskiy započeo razvoj transporta budućnosti. Zbog toga što se odvija preko tračnicama na visini od 3-15 metara dobio je naziv skyway.
 

sky_6

 

Omogućuje prijevoz robe i putnika u svim vremenskim uvjetima, jeftiniji je 50% od željeznice i ekološki čist. Na njemu trenutno radi poveća grupa inženjera rješavajući tehničke probleme sve većih brzina koje se žele postići. Tračnice se izrađuju kombinacijom željeza, betona i gume, kola su elektromotori, a kabina za putnike ima tri verzije prema kapacitetu. Od nedavno su se gotovi elementi počeli predstavljati na sajmovima po svijetu kao što je ovaj u Minsku.
 

sky_33

 

Da bi zainteresirali investiture odlučili su napravit eko-park u kojemu će se sve to moći vidjet u funkciji. Za financiranje projekta odabran je crowdfunding, i to putem prodaje dionica kojih će se izdati u vrijednosti od 60 miljardi dolara, a dosad je prodano tri četvrtine. Zasad se još dionice mogu kupiti s popustom i na rate dok je u toku 9. faza razvoja. Na kraju 15. faze 2018. je predviđen izlazak na burzu kada bi dionice trebale dobiti dodatnu vrijednost. Već sada su potpisani ugovori za projekte u Australiji , Indiji, i Bjelorusiji a biti će ih sve više. Firma je zaključila da je sredstva za marketing najbolje trošiti prema učinku svojih dioničara, pa ih za daljnju prodaju stimulira do 35%, što predstavlja solidnu priliku za zaradu. Ali da ne bude zabune ovo nije MLM nego građevinska firma i na donjoj slici možete vidjet prugu na kojoj se testira prijevoz. Početkom 7. mjeseca je bilo otvaranje tog eko-parka o čemu ću više drugi put.
 

sky_35

 

Pretpostavljam da nećete odmah navalit na kupnju dionica, kao što nisam ni ja, ali bih vam svakao savjetovao da se o ovoj prilici još informirate što možete učiniti na njihovoj stranici pritiskom na donje dugme.
 

reg

 

Registracija je besplatna, a informaciju o poslu je moguće dijeliti, i eventualnu zaradu od kupnje dionica onih koji u ovome vide priliku ostvariti, bez vlastitog uloga. Zato u meniju pod Events pronađite webinar koji ponedjeljkom vodi lider za Hrvatsku i siguran sam da ćete o ovome dobiti bolje mišljenje.

Add a Comment